Wordt professioneel nagelstyliste met de producten van Crystal Nails

Wilde u altijd al nagelstyliste worden? Met een eigen salon en vaste klanten? In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: u vindt alles in het ruim assortiment bij Webshopnagelproducten!

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Met nagelverzorging wordt niet alleen het lakken van de nagels in een mooie kleur bedoeld. Eerst moeten er verschillende dingen gebeuren voor mooie nagels. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. 

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Voordat u acryl nagels kunt zetten, moet u veel oefenen. Hiervoor heeft Crystal Nails verschillende producten voor beginners. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van producten van goede kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.